Mensa Stendal

mensa_stendal_2019 Osterburger Str. 25
39567 Stendal

[Location Map & Infos Campus Stendal]

[to the current menu]

On the Stendal campus, the canteen and the integrated café with 80 seats invite you to linger.

Opening hours

During the lecture period
Dining roomMo. – Fr. 11:30 a.m. – 2:00 p.m.
Café Stendal currently closed
Outside lecture time
Dining room
Café Stendal

Current menu

Montag / Monday, 17.01.2022
Hähnchenkebap Döner Art mit türkischem Joghurtdip und scharfer Soße dazu bunter Rohkostsalat und Fladenbrot
chicken kebab doner style with turkish yoghurt dip and hot sauce served with colourful raw vegetable salad and flatbread

3,70 | 5,40 | 6,80
Symbol Geflügel
(2) (a1) (g) (k)
Buntes Süßkartoffel-Gemüse-Chili mit Koriander , Chiasamen und Avocadodip
Colorful sweet potato and vegetable chili with coriander , chia seed and avocado dip

2,50 | 4,20 | 5,60
Symbol KnoblauchSymbol vegan
(2) (3)
Preisstaffel: Studenten | Bedienstete | Gäste / price scale: students | staff | guests
Zusatzstoffe: mit Farbstoff (1), mit Konservierungsstoff (2), mit Antioxidationsmittel (3), mit Geschmacksverstärker (4), geschwefelt (5), gewachst (6), geschwärzt (7), mit Phosphat (8), mit Süßungsmitteln (9), enthält eine Phenylalaninquelle (10)
Additives: with food colouring (1), with food preservatives (2), with anti-oxidants (3), with flavor enhancer (4), sulfurized (5), waxed (6), blackend (7), with phosphates (8), with sweetener (9), contains phenylalanine (10)
Allergene: enthält Gluten: Weizen (a1), Roggen (a2), Gerste (a3), Hafer (a4), Dinkel (a5), Kamut (a6), enthält Krebstiere (b), enthält Ei (c), enthält Fisch (d), enthält Erdnüsse (e), enthält Soja (f), enthält Milch/Milchzucker (g), enthält Schalenfrüchte/Nüsse: Mandeln (h1), Haselnüsse (h2), Walnüsse (h3), Cashewnüsse (h4), Pecannüsse (h5), Paranüsse (h6), enthält Sellerie (i), enthält Senf (j), enthält Sesam (k), enthält Sulfit/Schwefeldioxid (l), enthält Lupine (m), Weichtiere (n)
Allergenic: contains cereals containing gluten: wheat (a1), rye (a2), barley (a3), oats (a4), spelt (a5), kamut (a6), contains crustaceans (b), containing eggs (c), contains fish (d), contains penuts (e), contains soy/soya (f), contains milk/lactose (g), contains nuts: almonds (h1), hazelnuts (h2), walnuts (h3), cashews (h4), pecan nuts (h5), brazil nuts (h6), pistachios (h7), macadamia nuts (h8), queensland nuts (h9), contains celery (i), contains mustard (j), contains sesame (k), contains sulphite/sulphur dioxide (l), contains lupin (m), contains molluscs (n)