Canteen Menu Mensa Stendal:

PDF
Menu of the current week

PDF
Menu of the next week

Freitag / Friday, 21.02.2020
Spaghetti mit Bolognesesoße und Reibekäse
spaghetti with bolognese sauce and grating cheese

2,10 | 3,70 | 4,75
Symbol KnoblauchSymbol Schwein
(a1) (g)
Spaghetti mit Grünkern-Bolognese und veganem Käseersatz
spaghetti with green core bolognese and vegan cheese alternative

2,10 | 3,70 | 4,75
Symbol vegan
(1) (2) (a1) (a5)
Samstag / Saturday, 22.02.2020
Spaghetti Bolognese mit Reibekäse oder Grünkern-Bolognese und veganem Käseersatz
spaghetti Bolognese with grating cheese or green core bolognese and vegan cheese alternative

2,10 | 3,70 | 4,75
Symbol KnoblauchSymbol SchweinSymbol vegan
(1) (2) (a1) (a5) (g)
Preisstaffel: Studenten | Bedienstete | Gäste / price scale: students | staff | guests
Zusatzstoffe: mit Farbstoff (1), mit Konservierungsstoff (2), mit Antioxidationsmittel (3), mit Geschmacksverstärker (4), geschwefelt (5), gewachst (6), geschwärzt (7), mit Phosphat (8), mit Süßungsmitteln (9), enthält eine Phenylalaninquelle (10)
Additives: with food colouring (1), with food preservatives (2), with anti-oxidants (3), with flavor enhancer (4), sulfurized (5), waxed (6), blackend (7), with phosphates (8), with sweetener (9), contains phenylalanine (10)
Allergene: enthält Gluten: Weizen (a1), Roggen (a2), Gerste (a3), Hafer (a4), Dinkel (a5), Kamut (a6), enthält Krebstiere (b), enthält Ei (c), enthält Fisch (d), enthält Erdnüsse (e), enthält Soja (f), enthält Milch/Milchzucker (g), enthält Schalenfrüchte/Nüsse: Mandeln (h1), Haselnüsse (h2), Walnüsse (h3), Cashewnüsse (h4), Pecannüsse (h5), Paranüsse (h6), enthält Sellerie (i), enthält Senf (j), enthält Sesam (k), enthält Sulfit/Schwefeldioxid (l), enthält Lupine (m), Weichtiere (n)
Allergenic: contains cereals containing gluten: wheat (a1), rye (a2), barley (a3), oats (a4), spelt (a5), kamut (a6), contains crustaceans (b), containing eggs (c), contains fish (d), contains penuts (e), contains soy/soya (f), contains milk/lactose (g), contains nuts: almonds (h1), hazelnuts (h2), walnuts (h3), cashews (h4), pecan nuts (h5), brazil nuts (h6), pistachios (h7), macadamia nuts (h8), queensland nuts (h9), contains celery (i), contains mustard (j), contains sesame (k), contains sulphite/sulphur dioxide (l), contains lupin (m), contains molluscs (n)