Canteen Menu Mensa Stendal:

PDF
Menu of the current week

PDF
Menu of the next week

Montag / Monday, 19.02.2018
Schweinesteak Cipolla im Röstzwiebel-Backmantel dazu Thymiansoße
pork steak cipolla baked in roast-onion puff pastry served with thyme sauce

1,45 | 2,50 | 3,20
Symbol Schwein
(a1) (f) (g) (i)
Gemüse-Knusperfrikadelle mit Schnittlauchsoße und Salzkartoffeln
crunchy vegetable patty with chive sauce and boiled potatoes

1,50 | 3,00 | 4,00
Symbol vegan
(a1) (i)
Beilagen: Erbsen, Salzkartoffeln, Pommes Frites, Langkornreis
Sides: peas, boiled potatoes, French fries, long grain rice
Dienstag / Tuesday, 20.02.2018
4 Kartoffel-Frischkäsetaschen mit Tomatendip und marinierten Blattsalaten
4 potatoe cream cheese pockets with tomato dip and marinaded leaf salads

2,30 | 3,80 | 4,85
Symbol KnoblauchSymbol vegetarisch
(2) (a1) (g)
Pikantes Wurstragout mit Gewürzgurkenstreifen und Nudeln
spicy sausage ragout and noodles

1,50 | 3,00 | 4,00
Symbol Schwein
(2) (3) (8) (9) (a1) (f) (g) (i) (j)
Beilagen: Salzkartoffeln, Pommes Frites, Langkornreis, Romanesco
Sides: boiled potatoes, French fries, long grain rice, Romanesco broccoli
Mittwoch / Wednesday, 21.02.2018
Rührei mit Spinat und Salzkartoffeln
scrambled egg with spinach and boiled potatoes

1,50 | 3,00 | 4,00
Symbol KnoblauchSymbol vegetarisch
(a1) (c) (g)
Beilagen: Salzkartoffeln, Langkornreis, Mischgemüse
Sides: boiled potatoes, long grain rice, mixed vegetables
Donnerstag / Thursday, 22.02.2018
Pfannengyros mit Tzatziki , Weißkrautsalat und Pitabrot
gyros with tzatziki , cabbage salad and pitta bread

2,10 | 3,70 | 4,75
Symbol KnoblauchSymbol Schwein
(3) (a1) (f) (g) (i)
Germknödel mit Pflaumenmus-Füllung dazu Mohn und Vanillesoße
yeast dumpling with plum filling with poppy seed and vanille sauce

1,50 | 3,00 | 4,00
Symbol vegetarisch
(1) (3) (a1) (c) (g)
Beilagen: Möhren-Zucchini-Pastinakengemüse, Salzkartoffeln, Pommes Frites, Langkornreis
Sides: carrot-zucchini-parsnip vegetables, boiled potatoes, French fries, long grain rice
Freitag / Friday, 23.02.2018
Gemüse-Vollkorn-Bratling mit Tomatensoße und Langkornreis
vegetable wholegrain patty with tomato sauce and long grain rice

1,50 | 3,00 | 4,00
Symbol vegetarisch
(a1) (c) (i)
Texashacksteak mit Westernsoße
Texas minced meat steak with Western-style sauce

1,45 | 2,50 | 3,20
Symbol KnoblauchSymbol Rind
(2) (a1) (c) (i) (j)
Beilagen: Sombrerogemüse, Salzkartoffeln, Pommes Frites, Langkornreis
Sides: Sombrero vegetables, boiled potatoes, French fries, long grain rice
Preisstaffel: Studenten | Bedienstete | Gäste / price scale: students | staff | guests
Zusatzstoffe: mit Farbstoff (1), mit Konservierungsstoff (2), mit Antioxidationsmittel (3), mit Geschmacksverstärker (4), geschwefelt (5), gewachst (6), geschwärzt (7), mit Phosphat (8), mit Süßungsmitteln (9), enthält eine Phenylalaninquelle (10)
Additives: with food colouring (1), with food preservatives (2), with anti-oxidants (3), with flavor enhancer (4), sulfurized (5), waxed (6), blackend (7), with phosphates (8), with sweetener (9), contains phenylalanine (10)
Allergene: enthält Gluten: Weizen (a1), Roggen (a2), Gerste (a3), Hafer (a4), Dinkel (a5), Kamut (a6), enthält Krebstiere (b), enthält Ei (c), enthält Fisch (d), enthält Erdnüsse (e), enthält Soja (f), enthält Milch/Milchzucker (g), enthält Schalenfrüchte/Nüsse: Mandeln (h1), Haselnüsse (h2), Walnüsse (h3), Cashewnüsse (h4), Pecannüsse (h5), Paranüsse (h6), enthält Sellerie (i), enthält Senf (j), enthält Sesam (k), enthält Sulfit/Schwefeldioxid (l), enthält Lupine (m), Weichtiere (n)
Allergenic: contains cereals containing gluten: wheat (a1), rye (a2), barley (a3), oats (a4), spelt (a5), kamut (a6), contains crustaceans (b), containing eggs (c), contains fish (d), contains penuts (e), contains soy/soya (f), contains milk/lactose (g), contains nuts: almonds (h1), hazelnuts (h2), walnuts (h3), cashews (h4), pecan nuts (h5), brazil nuts (h6), pistachios (h7), macadamia nuts (h8), queensland nuts (h9), contains celery (i), contains mustard (j), contains sesame (k), contains sulphite/sulphur dioxide (l), contains lupin (m), contains molluscs (n)